Добавьте информацию о своей компании и получайте новых клиентов

Прямо сейчас

(0382) 78-53-72
tpp-ua@i.ua

Задати питання

Майстер-клас Джуліана Гілла «Тенденції та можливості для виробників взуття на ринку ЄС», 29.09.2017р. Хмельницька ТПП

4.09.2017

     Шановні пані та панове! Запрошуємо вас взяти участь у майстер-класі британського експерта Джуліана Гілла для українських виробників взуття «Тенденції та можливості для виробників взуття на ринку ЄС».

     Майстер-клас відбудеться в рамках програми підтримки експорту для українських виробників одягу та взуття, котру організовує Торгово-промислова палата України за підтримки CBI (нідерландського Центру підтримки імпорту) та у співпраці з регіональними торгово-промисловими палатами і Асоціацією «Укрлегпром».

      Після майстер-класу ви отримаєте можливість взяти участь у відборі компаній для розробки індивідуальних стратегій експорту до ЄС. Докладніше про програму – в долученому флаєрі.

     Під час майстер-класу: - ви краще зрозумієте, які можливості має ваша компанія на ринку ЄС - ви краще зрозумієте, перед якими викликами постанете - ви отримаєте практичні поради щодо доступу на ринок ЄС - ви матимете можливість поставити індивідуальні запитання щодо своїх конкретних товарів/ Короткий зміст майстер-класу  

Можливості ринку взуття ЄС (огляд ринку, розмір і структура ринку)

Виклики при експорті до ЄС (регуляторні вимоги, вимоги покупців, ціноутворення та розрахунки)

Ключові тенденції в галузі

Сталість і корпоративна соціальна відповідальність

Як досягнути успіху на ринку ЄС Докладніше – в долученій програмі майстер-класу.

Дати та місця проведення: 29 вересня 2017 року - м. Хмельницький, Хмельницька торгово-промислова палата Майстер-класи відбудуться за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерланди.

Контактні дані: +380382785369 Контактна особа: Кузнецова Людмила Станіславівна Веб-сайт проекту: http://www.tppua.org Для участі у майстер-класі необхідно заповнити анкету та передати її на ел.адресу: ved@mitel-ua.com Додаток: Анкета

ДолученняРозмір
класАнкета.doc33 КБ

 

Прямо сейчас

Начните получать новых клиентов и партнеров прямо сейчас!

feedback